مقاله تاثیر یک نوع کود زیستی و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی گیاه یونجه چند شکل در شرایط گلخانهای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر یک نوع کود زیستی و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی گیاه یونجه چند شکل در شرایط گلخانهای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر یک نوع کود زیستی و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی گیاه یونجه چند شکل در شرایط گلخانهای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر یک نوع کود زیستی و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی گیاه یونجه چند شکل در شرایط گلخانهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر یک نوع کود زیستی و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی گیاه یونجه چند شکل در شرایط گلخانهای :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

افزایش تولیدات علوفه ای در دو بعد کمیت و کیفیت برای تغذیه دامهای کشور و به منظور تأمین فرآورده های لبنی و پروتئینی مورد نیاز جمعیت رو به رشد کشور نیازمند استفاده از فناوریهای نوین علمی است. در بسیاری از اراضی کشور کمبود عناصر غذایی خاک منجر به افت کمی و کیفی عملکرد محصولات علوفهای شده که نتیجه آن کاهش تولیدات دامی است. استفاده از انواع کودها(شیمیایی و آلی)، از جمله روشهای جبران این کمبودهاست. استفاده از کودهای زیستی اهمیت فراوانی در حفظ محیط زیست و دستیابی به توسعه پایدار دارند. لذا این تحقیق با هدف بررسی تأثیر یک نوع کود زیستی بر تغییر شاخصهای غذایی در یک نوع گیاه علوفه ای و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره انجام شد. آزمایش بصورت فاکتورییل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو تیمار کود زیستی و کود فسفره هر کدام در دو سطح، در بهار ۱۳۸۸ و در گلخانه آموزشی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود به انجام رسید. نتایج نشان داد که استفاده از کود زیستی موجب افزایش درصد ماده خشک، درصد ازت، درصد پروتئین، درصد کلسیم و درصد فسفر در گیاه مورد م طالعه شده است . کود شیمیایی فسفره نیز باعث افزایش این خصوصیات گردید، لیکن با توجه به اثرات مفید کودهای زیستی در حفاظت از محیط زیست میتوان استفاده از این نوع کودها را بجای کود شیمیایی فسفره و در جهت افزایش کیفیت علوفه مورد استفاده در تغذیه دامها مد نظر قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.