مقاله تجزینه ژنتیکی صفات کیفی ریشه در کشت پائیزه چغندر قند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزینه ژنتیکی صفات کیفی ریشه در کشت پائیزه چغندر قند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزینه ژنتیکی صفات کیفی ریشه در کشت پائیزه چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزینه ژنتیکی صفات کیفی ریشه در کشت پائیزه چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزینه ژنتیکی صفات کیفی ریشه در کشت پائیزه چغندر قند :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور مشخص کردن نحوه کنترل ژنتیکی و وراثت پذیری تعدادی از صفات تکنولوژیک ریشه که می توانند بر کاهش عیارقند در کشت پائیزه چغندر قند مؤثر باشند از تلاقی دای آلل گریفینگ استفاده گردید. ۳۶ هیبرید حاصل از تلاقی ۹ ژنوتیپ چغندر قندر به همراه چهارشاهد در ایستگاه تحقیقاتی صفی آباد دزفول در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ مورد بررسی قرار گرفتند. در این آزمایش ۴۹ ژنوتیپ در قالب طرح لاتیس سه گانه در ۳ تکرار کشت شدند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که بین تیمارها برای صفات پتاسیم و ضریب قلیایت در سطح احتمال یک درصد و برای صفات ازت مضره و قند ملاس در سطح احتمال پنج درصد تفاوت معنی دار وجود دارد. بیشترین میزان وراثت پذیری عمومی و خصوصی برآورد شده برای صفات مورد مطالعه به ترتییب مربوط به صفات پتاسیم و ضریب قلیایت بود. در کنترل صفات مورد بررسی نقش اثرهای افزایشی ژن ها بیشتر از اثرهای غیر افزایشی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.