مقاله بهبود روش‌های اتوماسیون برش گل زعفران با استفاده از تکنیک‌های هوشمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود روش‌های اتوماسیون برش گل زعفران با استفاده از تکنیک‌های هوشمند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود روش‌های اتوماسیون برش گل زعفران با استفاده از تکنیک‌های هوشمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود روش‌های اتوماسیون برش گل زعفران با استفاده از تکنیک‌های هوشمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود روش‌های اتوماسیون برش گل زعفران با استفاده از تکنیک‌های هوشمند :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

زعفرانیه گز پرارزش طنین محصولات کشاورزی می‌باشد. تاکنون کارهایی جهت جداسازی کلاله از گل زعفران انجام شده است ولی به دلیل تنوع انواع گل زعفران این کارها فقط در سطح تئوری و آزمایشگاهی باقی مانده است. در این مقاله به بررسی گل زعفران با استفاده از تکنیک‌های و هوشمند می‌پردازیم. این بررسی از آن جهت مهم می‌باشد اول اینکه از آنجایی که گل زعفران دارای کیفیت کلاله زعفران تأثیر می‌گذارد این بررسی می‌تواند معیاری جهت طبقه‌بندی زعفران استفاده شود ولکانیک این بررسی می‌تواند جهت بهبود پیدا کردن نقطه برش گل زعفران جهت جداسازی کلاله از گل استفاده شود. در اینجا ابتدا با استفاده از روش‌های پردازش تصویر، تصویر باینری مناسب از گل زعفران به دست می‌آوریم سپس با استخراج ویژگی‌های گل و ذخیره آن‌ها پایگاه داده‌ای به دست می‌آوریم و با استفاده از این پایگاه داده یک شبکه عصبی را آموزش می‌دهید و عمل تشخیص را با استفاده از شبکه عصبی صورت می‌گیرد در انتها با استفاده از تشخیص نوع گل و ترکیب آن با روش‌های قدیمی،. برش گل زعفران جهت جداسازی کلاله مشخص می‌شود. این مقاله به طور کامل با نرم‌افزار Matlab پیاده شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.