مقاله تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور مطالعه ژنتیکی عملکرد و اجزای آن در گندم نان، تلاقی فلات X روشن صورت گرفت و نسل های حاصل از خودگشنی ((F(2), F(1) و نسل های حاصل از تلاقی برگشتی (BC(1) و( BC(2) آنها بدست آمد. والدین به همراه نسل های (BC(1), F(2), F(1 در یک طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۸۹-۸۸ در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج کشت و برای بررسی عملکرد و اجزای آن مورد ارزیابی قرار گرفتند. صفات مورد اندازه گیری عبارت بودند از : وزن ۱۰۰۰ دانه، وزن دانه در سنبله، وزن ۵ سنبله، تعداد پنجه، طول سنبله، طول ریشک، برآمدگی پدانکل، طول پدانکل، ارتفاع گیاه و عملکرد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس وزنی نشان داد که در تلاقی فلات X روشن به استثنای وزن دانه در سنبله، طول سنبله، برآمدگی پدانکل و طول پدانکل بین شش نسل مختلف تفاوت معنی داری وجود دارد. تجزیه میانگین نسل ها با استفاده از آزمون مقیاس مشترک نشان داد که در توارث عملکرد و اجزای مرتبط با آن اجزای افزایشی، غالبیت و اپیستازی نقش دارد، لیکن اجزای غالبیت مهمتر از افزایشی می باشد. در صفت عملکرد به عنوان مهمترین صفت اجزای افزایشی (d)، غالبیت (h)، افزایشی x افزایشی (i) و غالبیت x غالبیت (۱) مهمتر از سایر اجزا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.