مقاله تجزیه و تحلیل تفاوت تک نوکلئتیدی ((SNP) در ژن و پروتئین های درگیر در شکل دانه برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل تفاوت تک نوکلئتیدی ((SNP) در ژن و پروتئین های درگیر در شکل دانه برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل تفاوت تک نوکلئتیدی ((SNP) در ژن و پروتئین های درگیر در شکل دانه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل تفاوت تک نوکلئتیدی ((SNP) در ژن و پروتئین های درگیر در شکل دانه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل تفاوت تک نوکلئتیدی ((SNP) در ژن و پروتئین های درگیر در شکل دانه برنج :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

طول و شکل دانه برنج بدلیل تعیین شکل ظاهری و تأثیر آن بر پخت همواره مورد توجه مصرف کنندگان بوده است. ازاینرو آگاهی از رفتار ژنتیکی این صفات در اصلاح واریته ها ضروری بنظر می رسد. در دهه گذشته تعداد زیادی QTL همبسته به صفت اندازه دانه شناسایی شده که در این میان QTL بزرگ اثر موجود در ناحیه سانترومری کروموزوم شماره ۳ بسیار مورد توجه قرار گرفته است. تحقیقات اخیر نشان می دهد ژن gs3 به عنوان یک QTL بزرگ اثر درصد بالایی از تغییرات طول دانه (بیش از ۸۰ درصد) و به عنوان یک QTL کوچک اثر تغییرات عرض و نسبت طول به عرض دانه را کنترل می نماید. دراین تحقیق اثر تغییرات تکنوکلئوتیدی (SNP) در اگزون شماره دو با استفاده از نرم افزارهای بیوانفورماتیکی مورد بررسی قرار گرفت. پروتئینهای حاصل از نواحی کد کننده طبیعی و دارای جهش این ژن از طریق تغییر در تک نوکلئوتید توالی بازیابی شده، ایجاد و مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل پروتئین حاصل از GS3 نشان داد که این تفاوت تک نوکلئوتیدی باعث تبدیل یک کدون سیستئین (TGC) به یک کدون پایان (TGA) در سطح پروتئینی می شود. پروتئین کد شده توسط آلل غالب C منجر به تولید دانه های با طول کوتاه می شود، در حالیکه آلل دیگر، یک آلل مغلوب است ه پروتئینی ناقص را به وجود می آورد. جهش C به A در اگزون دوم GS3 به شدت با صفت طول دانه در برنج در ارتباط بوده بطوریکه بعنوان یک تنظیم کننده منفی اندازه دانه عمل می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.