مقاله تعیین تقلبات گیاهی زعفران با استفاده از مارکرهای مولکولی ITS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین تقلبات گیاهی زعفران با استفاده از مارکرهای مولکولی ITS دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تقلبات گیاهی زعفران با استفاده از مارکرهای مولکولی ITS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تقلبات گیاهی زعفران با استفاده از مارکرهای مولکولی ITS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تقلبات گیاهی زعفران با استفاده از مارکرهای مولکولی ITS :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

تولید محدود زعفران و قیمت بالای آن باعث شده است تادراین گیاه تقلبات زیادی صورت بگیرد، این تقلبات بیشتر شامل افزودن مواد گیاهی مشابه زعفران می باشد. برای تعیین این تقلبات روش های مختلفی گسترش یافته است که بیشتر آنها براساس مشخصات مورفولوژیکی، آناتومی و آزمون های شیمایی است. این مطالعه نشان دهنده ی یک روش نوین برای تعیین تقلبات زعفران براساس روش های مولکولی می باشد که در آن از نشاگر مولکولی (Internal transcribed spaer -2)ITS-2 استفاده شده است. در این بررسی از یک آغازگر عمومی بر مبنای ناحیه ۵/۸ S rDNA و آغازگرهای اختصاصی برگشتی بر مبنای ناحیه ی ITS-2 در گونه های مختلف تقلبات برای انجام واکنش زنجیره ای پلیمراز استفاده گردید. بعد از انجام واکنش، باند مربوط به توالی ITS-2 در هفت گونه ی ذرت، گلرنگ، انار، فلفل قرمز و زردچوبه به عنوان تقلبات رایج زعفران، تکثیر شدند. لذا با استفاده از تایج به دست آمده از این روش می توان برای تعیین تقلبات زعفران با حساسیت بالا استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.