مقاله تعیین روابط ژنتیکی ارقام گندم نان با استفاده از صفات فیزیولوژیکی مؤثر در مقاومت به تنشهای غیر زیستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین روابط ژنتیکی ارقام گندم نان با استفاده از صفات فیزیولوژیکی مؤثر در مقاومت به تنشهای غیر زیستی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین روابط ژنتیکی ارقام گندم نان با استفاده از صفات فیزیولوژیکی مؤثر در مقاومت به تنشهای غیر زیستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین روابط ژنتیکی ارقام گندم نان با استفاده از صفات فیزیولوژیکی مؤثر در مقاومت به تنشهای غیر زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین روابط ژنتیکی ارقام گندم نان با استفاده از صفات فیزیولوژیکی مؤثر در مقاومت به تنشهای غیر زیستی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

گندم یکی از مهمترین منابع تأمین انرژی و پروتئین برای مردم جهان می باشد. وجود تنوع ژنتیکی برای تداوم و پیشرفت برنامه های به نژادی گیاهان زراعی و افزایش کارایی انتخاب ضروری است. گیاهان همواره در معرض طیف وسیعی از تنش های محیطی هستند که این تنش ها، چه زیستی و چه غیرزیستی، به شدت بر میزان رشد و تولید آنها اثر می گذارند. بدین منظور ۲۰ رقم گندم نام در قالب طرح کاملاً تصادفی کشت شدند و ۵ صفت فیزیولوژیک کلورفیل کل، کلروفیل a، کلروفیل b، کارتنوئید و پایداری غشاء سیتوپلاسمی در آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. جهت تعیین روابط ژنتیکی بین ارقام مورد مطالعه تجزیه خوشه ای به روشWard انجام ارقام مورد بررسی به ۴ گروه تقسیم شدند، که تجزیه تابع تشخیص گروه بندی حاصل از تجزیه خوشه ای را تأئید کرد. روه اول که از ارقام فلات، کوهدشت، زاگرس، تجن و پیشتاز تشکیل شده، میزان کمتر تراوش سلولی و میزان بالایی از غلظت رنگدانه های گیاهی در بین گروه ها، داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.