مقاله بررسی تاثیرکیفیت آب آبیاری ودورآبیاری برعملکردگندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرکیفیت آب آبیاری ودورآبیاری برعملکردگندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرکیفیت آب آبیاری ودورآبیاری برعملکردگندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرکیفیت آب آبیاری ودورآبیاری برعملکردگندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرکیفیت آب آبیاری ودورآبیاری برعملکردگندم :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

آب مهمترین عامل محدود کننده برای توسعه کشاورزی درمناطق خشک و نیمه خشک می باشد گندم ازجمله محصولات کشاورزی است که درمناطق با شوری منابع اب و خاک کشت میگردد به منظور بررسی تاثیر کیفیت آب ابیاری و درصد تخلیه مجاز رطوبتی برروی گندم این ازمایش درایستگاه تحقیقات کشاورزی و اصلاح اراضی رودشت به مدت ۳ سال اجرا گردید این ازمایش بصورت کرتهای یکبارخردشده درقالب بلوکهای کامل تصادفی و درسه تکرار اجرا گردید فاکتور اصلی شوری اب آبیاری ۴و۸و۱۲دسی زیمنس برمتروفاکتورفرعی درصد تخلیه مجاز رطوبتی ۳۰و۵۰و۷۰درصد درنظرگرفته شد نتایج نشان دادکه با افزایش شوری آب ابیاری عملکرد وزن هزاردانه کاهش یافته و درصد پروتئین افزایش می یابد بیشترین عملکرد کل مربوط به تیمارابیاری پس از۳۰درصد تخلیه مجاز رطوبتی و آب ۴دسی زیمنس برمتربرابر ۱۵۱۴۵ کیلوگرم درهکتار و کمترین مقدارعملکرد کل مربوط به تیمارابیاری پس از۷۰درصد تخلیه مجاز رطوبتی و آب ۱۲دسی زیمنس برمتربرابر ۱۰۰۶۰ کیلوگرم درهکتار بسدت امد بیشترین درصد پروتئین مربوط به همین تیمار بود بهترین کارایی مصرف آب ابیاری مربوط به تیمار ابیاری پس از۷۰درصد تخلیه مجاز رطوبتی و آب ۴دسی زیمنس برمتربرابر ۱/۱۱ کیلوگرم برمترمکعب بدست امد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.