مقاله طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ویسکوزیته و وزن مولکولی سیالات غذایی با دمای متغیر وبررسی نتایج حاصل از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ویسکوزیته و وزن مولکولی سیالات غذایی با دمای متغیر وبررسی نتایج حاصل از آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ویسکوزیته و وزن مولکولی سیالات غذایی با دمای متغیر وبررسی نتایج حاصل از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ویسکوزیته و وزن مولکولی سیالات غذایی با دمای متغیر وبررسی نتایج حاصل از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ویسکوزیته و وزن مولکولی سیالات غذایی با دمای متغیر وبررسی نتایج حاصل از آن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

طبق تعاریف، رئولوژی علم مطالعه تغییر شکل و جریان یافتن مواد و ویسکوزیته عبارت است از مقاومت یک سیال در برابر اعمال تنش برشی می باشد. در یک سیال جاری که لایه های مختلف ان نسبتبه یکدیگر جابجا می شوند، به مقدار مقاومت لایه های سیال در برابر لغزش روی هم گرانروی سیال می گویند. هرچه گرانروی مایعی بیشتر باشد، برای ایجاد تغییر شکل یکسان، به تنش برشی بیشتری نیازاست. با افزایش دما لزجت سیالات مایع کاهش می یابد ولی درگازها، قضیه برعکس است. رفتار رئولوژیک هر ماده به خصوصیات و بوورهمکنشهووای ماکروسکوپی مواد بستگی دارد و معرف نظم ساختاری یا بین می شبکه پلی مری دراثرواکنشهای متقابل ترکیبات یک سیستم است و به طور کلی نگاهی از واکنش های متقابل ذرات ماتریکس در سیستمهای غذایی امکان درک بهتری ازخصوصیات رئولوژیکی و بافتی ماده غذایی را فواهم می کند . علوم رئولوژی در بسیاری از صنایع از قبیل صنایع غذایی، معدن، زمین شناسی، صنعت نفت و علوم پلیمر و مهندسی موواد کاربرد دارد . دراین مدل ها رابطه وارامتر های رئولوژیک، مانند سرعت برشی و تنش برشی توسط یک مدل ارائه می شوند که نحوه ارتباط این وپارامتر ها رفتار رئولوژیک سیالات را نشان می دهد. این رفتار ها ممکن استنیوتنی، غیر نیوتنی، وابسته به زمان و غیر وابسته به زمان باشند . در این پژوهش از روش ویسکومتر لوله مویین یا استوالد که متداول ترین ویسکومتر برای اندازه گیری ویسوک وزیته ذاتی است، استفادهشد، همپنین طراحی و ساخت ان بوسیله نویسندگان این مقاله اتجام و در اداره مالکیت صنعتی ثبت اختراع شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.