مقاله آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی: روشهای حذف توسط لاکتیک اسید باکتریا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی: روشهای حذف توسط لاکتیک اسید باکتریا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی: روشهای حذف توسط لاکتیک اسید باکتریا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی: روشهای حذف توسط لاکتیک اسید باکتریا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی: روشهای حذف توسط لاکتیک اسید باکتریا :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
مایکوتوکسین ها مولکولهای کوچک و کاملاً پایداری می باشند که تا حد زیادی حذف آنها از مواد غذایی مشکل میباشد. این سموم به زنجیره ی غذایی وارد می گردند و در عین حال خصوصیات سمی خود را حفظ می کنند مایکوتوکسین ها شامل آفلاتوکسین، اکراتوکسین A و توکسین های فوزاریوم می باشند[ ۲۷ ].آفلاتوکسین ها متابولیتهای قارچی سمی می باشند و زمانی که حیوانات شیرده از مواد غذایی آلوده به آفلاتوکسین B1 استفاده می کنند با متالیزه کردن آن، آفلاتوکسین M1 را در شیر و فرآورده های لبنی آزاد می کنند[ ۱و ۸].بهترین راه برای کنترلAFM1 در مواد غذایی، کاهش آلودگی مواد خوراکی احشام ازAFB 1 با ممانعت از رشد قارچهای تولید کننده ی AFB1 در فرآورده های کشاورزی می باشد[ ۱]. عوامل مختلف فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی برای سم زدایی مواد غذایی ازآفلاتوکسینها مورد استفاده قرار گرفته اند[ ۲و ۸] . به علت مقاومت آفلاتوکسین ها به حرارت ، فرآیند های حرارتی پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون در حذف آفلاتوکسین های موجود در شیر کارا نمی باشند[ ۱و ۲۲ ]، بنابراین برخی گونه های لاکتیک اسید باکتریا برای سم زدایی شیر و محیط مایع از۱ AFM و ۱ AFB مورد استفاده قرار گرفته اند۲و ۳و ۴و ۵و ۸و ۲
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.