مقاله بررسی حساسیت ژنوتیپ های تجاری فلفل به پوسیدگی طوقه و ریشه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی حساسیت ژنوتیپ های تجاری فلفل به پوسیدگی طوقه و ریشه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی حساسیت ژنوتیپ های تجاری فلفل به پوسیدگی طوقه و ریشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حساسیت ژنوتیپ های تجاری فلفل به پوسیدگی طوقه و ریشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی حساسیت ژنوتیپ های تجاری فلفل به پوسیدگی طوقه و ریشه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بیماری بوته میری در اثر قارچ Phytophthora capsici یکی از بیماریهای مهم گیاه فلفل (Capsicum annuum L) می باشد و هرساله خسارات قابل توجهی در گلخانه و مزارع مورد کشت وارد می سازد. بررسی هایی در خصوص حساسیت ۱۴ ژنوتیپ فلفل دلمه ای موجود و مورد کشت در کشور شامل گانگا، لیریکا، آرانیکا، هلسینکی، هورا، زامبونی، باچاتا، پالئو، فیگو، سیرنا، هورن، پی اس، هات چیلی و سیوریسی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه و در مراحل مختلف رشد در قالب طرح بلوک های کاملاً تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. مطالعات نشان داد که ژنوتیپ های مورد آزمون از حساسیت متفاوتی در مراحل مختلف رشد در واکنش به عامل بیماری بوته میری P. capsici مورد نظر برخوردار بوده و با یکدیگر اختلاف معنی داری داشتند. با تجزیه و تحلیل داده های آماری با نرم افزار SAS، ژنوتیپ های مورد آزمون به سه گروه حساس، مقاوم و نسبتاً مقاوم طبقه بندی گردید. ژنوتیپ های لیریکا، هلسینکی به ترتیب جزء ژنوتیپ های حساس و ژنوتیپ هورا ژنوتیپ مقاوم و ژنوتیپ های آرانیکا، فوگو و پالئو به ترتیب در طیف ژنوتیپ های نسبتاً مقاوم طبقه بندی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.