مقاله اثر مقادیر فرم های مختلف آهن بر روی درصد اسانس مراحل مختلف برداشت در توده محلی بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مقادیر فرم های مختلف آهن بر روی درصد اسانس مراحل مختلف برداشت در توده محلی بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مقادیر فرم های مختلف آهن بر روی درصد اسانس مراحل مختلف برداشت در توده محلی بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر فرم های مختلف آهن بر روی درصد اسانس مراحل مختلف برداشت در توده محلی بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مقادیر فرم های مختلف آهن بر روی درصد اسانس مراحل مختلف برداشت در توده محلی بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی اثرات محلول پاشی انواع آهن (میکروکلات، سولفات آهن، سکوسترین، نانو ذرات) در مقادیر (۰، ۱، ۲ و ۳ گرم در لیتر) بر میزان عملکرد و تولید اسانس گیاه دارویی بابونه آلمانی (.Matricaria chamomilla L) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی ارومیه در سال ۱۳۹۰ اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر نوع و غلظت آهن روی درصد اسانس در برداشت اول و دوم و مجموع برداشت سالیانه و همچنین اثر متقابل بین نوع و غلظت آهن روی درصد اسانس در مجموع دو برداشت سالیانیه معنی دار بود. بیشترین درصد اسانس در برداشت اول (۱/۱۰۶%) و در برداشت دوم (۰/۹۱۴%) مربوط به کاربرد محلول پاشی ۳ در هزار آهن بدست آمد. همچنین بالاترین درصد اسانس در برداشت اول (۱/۰۹۱%) مربوط به کاربرد محلول پاشی ۳ در هزار آهن بدست آمد. همچنین بالاترین درصد اسانس در برداشت اول (۱/۰۹۱%) مربوط به کاربرد سولفات آهن بود. در مجموع برداشت سالیانه بیشترین درصد اسانس (۱/۰۵۴%) مربوط به کاربرد سولفات آهن در غلظت ۲ در هزار بود کهب ا سطوح ۳ در هزار آهن نانو و سولفات آهن ۲ در هزار تفاوت معنی داری نداشت. به طور کلی کاربرد آهن در غلظت های بیش از ۲ در هزار درصد اسانس را نسبت به شاهد افزایش داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.