مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی ارقام انار (Punica granatum L) ایران با استفاده از مارکر مولکولی ISSR (Inter-simple Sequence Repeat)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی ارقام انار (Punica granatum L) ایران با استفاده از مارکر مولکولی ISSR (Inter-simple Sequence Repeat) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی ارقام انار (Punica granatum L) ایران با استفاده از مارکر مولکولی ISSR (Inter-simple Sequence Repeat)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی ارقام انار (Punica granatum L) ایران با استفاده از مارکر مولکولی ISSR (Inter-simple Sequence Repeat)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی ارقام انار (Punica granatum L) ایران با استفاده از مارکر مولکولی ISSR (Inter-simple Sequence Repeat) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

انار (Punica granatum L) از میوه های بومی ایران است که از نظر صادراتی رتبه چهارم را در بین محصولات باغی به خود اختصاص داده و از ارقام آن ۷۹۰ رقم در ایران جمع آوری شده است. در این مطالعه تنوع بین پانزده نمونه از ارقام انار موجود در ایران با استفاده از مارکر مولکولی ISSR مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه های برگی تمامی ارقام مورد مطالعه در این بررسی از مرکز تحقیقات انار ساوه تهیه و DNA استخراج شده از آنها با ۷ نشانگر ISSR مورد بررسی قرار گرفتند. این ۷ نشانگر در مجموع ۱۱۰ لوکوس با طولی بین ۲۰۰bp تا ۲۵۰۰bp ایجاد کردند که در این میان، ۵۲ لوکوس (۴۷%) پلیمورف و بقیه مونومورف می باشند، نشانگر ubc811 بیشترین میزان پلی مورفیسم (۶۴/۷%) و نشانگر UBC834 کمترین میزان پلی مورفیسم (۲۰%) را نشان دادند. به منظور مطالعه روابط ارقام، باندهای ISSR پس از کدگذاری دوحالته و محاسبه پارامترهای ژنتیی مختلف مثل ضرایب تشابه Nei, Jaccard و Li، دوری و نزدیکی آنها با روش خوشه بندی UPGMA مورد بررسی قرار رفته، که ارقام مورد مطالعه به خوبی از یکدیگر تفکیک شدند. همچنین دندروگرام حاصل، مؤید استقلال تنوع ژنتیکی ارقام مورد مطالعه از موقعیت جغرافیایی ارقام مورد بررسی در این تحقیق می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.