مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در ۱۵ رقم گندم نان معرفی شده از سال ۱۳۸۹-۱۳۰۹
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در ۱۵ رقم گندم نان معرفی شده از سال ۱۳۸۹-۱۳۰۹ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در ۱۵ رقم گندم نان معرفی شده از سال ۱۳۸۹-۱۳۰۹ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در ۱۵ رقم گندم نان معرفی شده از سال ۱۳۸۹-۱۳۰۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در ۱۵ رقم گندم نان معرفی شده از سال ۱۳۸۹-۱۳۰۹ :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی روند بهبود تغییرات ژنتیکی عملکرد دانه و صفات فنولوژیک در ۱۵ رقم گندم نان با عادت رشد زمستانه و بینابین معرفی شده از سال ۱۳۸۹-۱۳۰۹ در ایران، آزمایشی در سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹ در قالب طرح لوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار، در مزرعه تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج انجام شد. نتایج تجزیه میانگین مربعات برای صفات مورد بررسی حاکی از ان بود که اختلاف بین ژنوتیپ ها برای اکثر صفات مورد بررسی در سطح احتمال آماری ۱ درصد معنی دار بوده و بین ژنوتیپ ها از نظر این صفات، تنوع زیادی وجود داشت. میزان افزایش عملکرد دانه با تغییرات سال، ۲۷ کیلوگرم در هر سال بود و ارقام قدیمی تر با میانگین شاخص برداشت ۱۸/۷۲ و ارقام جدیدتر با میانگین شاخص برداشت ۲۸/۰۸ به ترتیب کمترین و بیشترین شاخص برداشت را به خود اختصاص داده اند که نشان دهنده افزایش این صفت در ارقام جدیدتر بود و صفات تعداد روز تا ظهور سنبله و ارتفاع بوته در طول زمان و در ارقام جدیدتر کاهش نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.