مقاله اثر کودهای بیولوژیک حاوی اسید آمینه بر صفات کمی و کیفی خیار Cucumis sativus
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کودهای بیولوژیک حاوی اسید آمینه بر صفات کمی و کیفی خیار Cucumis sativus دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کودهای بیولوژیک حاوی اسید آمینه بر صفات کمی و کیفی خیار Cucumis sativus کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کودهای بیولوژیک حاوی اسید آمینه بر صفات کمی و کیفی خیار Cucumis sativus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کودهای بیولوژیک حاوی اسید آمینه بر صفات کمی و کیفی خیار Cucumis sativus :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
با توجه به اهمیت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست از آلودگی، کاربرد کودهای بیولوژیک می تواند سبب بهبود رشدکمی و کیفی گیاهان و کاهش اثرات تنش های محیطی بر آنها شود. به این منظور پژوهشی در قالب طرح بلوک های کاملتصافی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در شهرستان جیرفت به اجرا در آمد. تیمارها شامل کودهای بیولوژیک حاوی اسید آمینه هیومی فورته، فسنوترن و کادوستیم با غلظت های صفر(شاهد)، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ppmدر سه مرحله به صورت محلول پاشی اعمال شدند. نتایج آزمایش نشان داد که اثر زیست محرک ها بر روی صفات طول میوه، عملکرد در بوته، تعداد گل و طول گیاه در سطح ۱% و بر صفاتی همچون عملکرد در متر مربعTA ،TSSو ویتامین ث در سطح ۵% معنی دار شدند و صفاتی مثل تعداد میوه، قطر میوه، وزن تک میوه، طول میانگره، قطر ساقهPHو شاخص کلروفیل معنی دار نبودند. بهترین تیمارها در این پژوهش کادوستیم و فسنوترن با غلظت ۲۰۰۰ppmبود که منجر به بیشترین طول میوه، طول گیاهTA و TSSشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.