مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره و اسانس گیاه ریحان بر محتوای کلروفیل سه گونه علف هرز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره و اسانس گیاه ریحان بر محتوای کلروفیل سه گونه علف هرز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره و اسانس گیاه ریحان بر محتوای کلروفیل سه گونه علف هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره و اسانس گیاه ریحان بر محتوای کلروفیل سه گونه علف هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره و اسانس گیاه ریحان بر محتوای کلروفیل سه گونه علف هرز :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور بررسی اثرات آللوپاتیکی عصاره گیاه ریحان بر محتوای کلروفیل سه گونه علف هرز گاوپنبه، سلمه تره و گل گندم این آزمایش به صورت طرح کاملاً تصادفی تحت شرایط آزمایشگاهیIn Vitroبا سه تکرار در آزمایشگاه فیزیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل چهار غلظت از عصاره آبی ریحان شاملصفر (شاهد)، ۲۵و۵۰ و ۱۰۰ گرم در لیتر و همچنین سه غلظت اسانس اندام هوایی این گیاه شامل صفر، ۵۰ و ۱۰۰ درصدبود. در گاوپنبه و گل گندم نتایج نشان دهنده کاهش محتوای کلروفیل در اثر به کار بردن غلظ تهای مختلف عصارهریحان بود. در سلمه تره بین غلظت های مختلف به کار رفته عصاره ریحان، تفاوت معنی دار آماری از نظر محتوای کلروفیل مشاهده نشد. با افزایش غلظت اسانس محتوای کلروفیل در برگچه های گاوپنبه و گل گندم به طور معنی داریکاهش یافت. در سلمه تره تیمار به کار بردن اسانس در غلظت های ۵۰ و ۱۰۰ درصد در مقایسه با شاهد تغییر معنی داری در محتوای کلروفیل ایجاد ننمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.