مقاله ارزیابی عملکرد علوفه خشک و پروتئین در کشت خالص خلر، ماشک و مخلوط هر یک از آنها با جو ریزش شده (کشت دوم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد علوفه خشک و پروتئین در کشت خالص خلر، ماشک و مخلوط هر یک از آنها با جو ریزش شده (کشت دوم) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد علوفه خشک و پروتئین در کشت خالص خلر، ماشک و مخلوط هر یک از آنها با جو ریزش شده (کشت دوم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد علوفه خشک و پروتئین در کشت خالص خلر، ماشک و مخلوط هر یک از آنها با جو ریزش شده (کشت دوم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد علوفه خشک و پروتئین در کشت خالص خلر، ماشک و مخلوط هر یک از آنها با جو ریزش شده (کشت دوم) :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

به منظور تولید علوفه خشک در کشت دوم و ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه خلر و ماشک و استفاده مفید از جو ریزش شده بعد از برداشت محصول در کشت دوم در شرایط آبی، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۱۳ تیمار در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان ملکان در تابستان سال ۱۳۹۰ انجام شد. بیشترین وزن خشک علوفه ۹ تن در هکتار، از تیمار جو + ماشک در تراکم ۲۰۰ بوته در متر مربع حاصل شد. بیشترین مقدار پروتئین در علوفه (۱۹/۹ درصد) از تیمار ماشک خالص در تراکم ۲۰۰ بوته در متر مربع حاصل گردید. نتایج نشان داد که در کشت مخلوط جو و ماشک، تیمار جو + ماشک با تراکم ۲۰۰ بوته در متر مربع بیشترین مقدار (LER نسبت برابری زمین ساده) را به میزان ۱/۷۱ به خود اختصاص داد. در مجموع چنین نتیجه گیری شد که تیمار جو + ماشک در تراکم ۲۰۰ بوته در متر مربع بهترین کشت مخلوط برای تولید علوفه خشک و جایگزینی آبش تابستانه در منطقه ملکان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.