مقاله استفاده از آنزیم بتا اندو (۴) ۳-۱ گلوکاناز در جیره بر پایه جو و بررسی تاثیرات آن بر رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از آنزیم بتا اندو (۴) ۳-۱ گلوکاناز در جیره بر پایه جو و بررسی تاثیرات آن بر رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از آنزیم بتا اندو (۴) ۳-۱ گلوکاناز در جیره بر پایه جو و بررسی تاثیرات آن بر رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از آنزیم بتا اندو (۴) ۳-۱ گلوکاناز در جیره بر پایه جو و بررسی تاثیرات آن بر رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از آنزیم بتا اندو (۴) ۳-۱ گلوکاناز در جیره بر پایه جو و بررسی تاثیرات آن بر رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

کربوهیدرات ها به عنوان منبع انرژی در جیره آبزیان به شمار می آیند ولی این مواد دارای ترکیباتی می باشند که تحت عنوان پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای شناخته می شوند. این ترکیبات، پلیمری از کربوهیدرات های حاوی زنجیره های طویلی در حدود چندین هزار واحد تشکیل دهنده می باشند. از عواقب سوء استفاده زیاد از پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای، متصل شدن این ترکیبات با یکدیگر و تشکیل سدهای مقاوم در برابر آنزیم های گوارشی می باشد. کپور ماهیان، همانند سایر ماهیان فاقد آنزیم های هاضم این پلی ساکاریدها می باشند. در این تحقیق ۹۰ ماهی با میانگین وزنی ۱۷/۰۴۶/۱۳ را در قالب یک طرح کاملاً تصادفی درون ۹ آکواریوم حاوی ۱۰ ماهی قرار داده و به اندازه ۵/۳% وزن بدن توسط سه جیره بر پایه جو تیمار شده با مقادیر ۰% (به عنوان شاهد)، ۱/۰% و ۵/۰% آنزیم بتاگلوکاناز، به مدت ۵۶ روز تغذیه شدند. در پایان آزمایش مشاهده شد که استفاده از این آنزیم، سبب بهبود معنادار میزان افزایش وزن (WG) گردید ولی بهبود سایر شاخص های رشد ماهی نظیر ضریب رشد ویژه (SGR)، ضریب تبدیل غذایی (FCR)، ضریب کارایی پروتئینی (PER) از نظر آماری معنادار گزارش نشد (P>0.05). با توجه به مطالعات انجام شده در این راستا، اطلاعات کمی در مورد استفاده از مکمل های آنزیمی در ماهیان وجود دارد که امید است در آینده ای نزدیک، بیشتر به این موضوع پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.