مقاله بررسی تاثیر شماری از فاکتورهای موثر در ریزازدیادی زیتون رقم آربکین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شماری از فاکتورهای موثر در ریزازدیادی زیتون رقم آربکین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شماری از فاکتورهای موثر در ریزازدیادی زیتون رقم آربکین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شماری از فاکتورهای موثر در ریزازدیادی زیتون رقم آربکین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شماری از فاکتورهای موثر در ریزازدیادی زیتون رقم آربکین :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

امروزه با توجه به نیاز روزافزون کشور به استفاده از فرآورده های زیتون باعث شده است تا محققین در تلاش برای بهینه سازی روشهای ریزازدیادی این محصول باشند. در ا ین مطالعه به منظور تکثیر ا نبوه رقم آربکین تأثیر نوع محیط کشت (MS,WPM,OM) منبع کربوهیدرات (ساکارز و مانیتول) در مرحله نوساقه زایی و تأثیر هورمون IBA (0/0، ۱، ۲ و ۳ میلی گرم بر لیتر IBA به مدت یک هفته در تاریکی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پاسخ رقم مذکور به نوع محیط کشت متفاوت بوده و استفاده از محیط کشت OM به طور معنی داری در سطح -۰/۰۵ باعث افزایش میزان ماندگاری و رشد طبیعی نوساقه گردید. نتایج همچنین بیانگر وجود اخلاف معنی دار در سطح -۰/۰۵ در استفاده از نوع منبع کربنی در رقم مورد مطالعه بود، به طوری که نتایج مطلوبی در استفاده از مانیتول نسبت به ساکارز دیده شد. در مرحله القاء ریشه زایی حضور IBA ضروری بوده و استفاده از ۲ میلی گرم بر لیتر از IBA به طور معنی داری در سطح -۰/۰۵ میزان ریشه زایی را تا ۷۴ درصد افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.