مقاله بررسی امکان پرورش مولدین نارس ماهیان خاویاری صید شده از دریا در شرایط pen در خلیج گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان پرورش مولدین نارس ماهیان خاویاری صید شده از دریا در شرایط pen در خلیج گرگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان پرورش مولدین نارس ماهیان خاویاری صید شده از دریا در شرایط pen در خلیج گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان پرورش مولدین نارس ماهیان خاویاری صید شده از دریا در شرایط pen در خلیج گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان پرورش مولدین نارس ماهیان خاویاری صید شده از دریا در شرایط pen در خلیج گرگان :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

خلیج گرگان با میزان شوری ۹ تا ۱۴ گرم در لیتر و پهنه آبی با عمق مناسب ۵/۱ تا ۴/۲ متر شرایط مناسبی را برای استقرار پن دارا می باشد. بر اساس آمار ۱۰ ساله صید مولدین نارس ماهیان خاویاری هر ساله حدود ۱۵ درصد به دلیل نارس بودن تخمک ها (خاویار) از چرخه تولید خارج می شوند. در این طرح از مولدین وحشی نارس ماهیان خاویاری صیدشده از دریا که قابلیت استفاده در کارگاههای تکثیر ماهیان خاویاری را ندارند، تا زمان رسیدگی جنسی مولدین در شرایط pen نگهداری خواهند شد. در این طرح نرم بیوتکنیک پرورش مولدین نارس حداکثر ۱۰۰ عدد، در سال پایه به محاسبات منظور گردیده است. فضای پن پیش بینی شده برای ۱۰۰ عدد مولد نارس ۲/۱ هکتار و شکل آن نیز مستطیلی می باشد. برای تغذیه پس از طی دوره سازگاری، مقدار غذا به طور ثابت با احتساب ۱-۵/۰ درصد وزن توده زنده بر اساس بهترین دفعات غذادهی در دو نوبت صبح و بعدازظهر ارائه خواهد شد. جیره های غذایی از ترکیبات غذایی با کیفیت به گونه ای ساخته می شوند که حاوی ۴۵-۳۵ درصد پروتئین و ۱۵-۱۰ درصد چربی خام باشند. علاوه بر آن در ساخت جیره، ماهیان غیرخوراکی (غیراقتصادی) مانند ضایعات و یا کیلکای غیرخوراکی استفاده می شود. با توجه به تجارب موجود حداکثر پس از ۵ سال نگهداری و پرورش برای تکثیر یا استحصال خاویار قابل بهره برداری می باشند. بنابراین دوره پرورش حداکثر ۵ ساله بوده و در سال پنجم مولدین از سیستم پرورشی خارج می شوند. از این مولدین بعد از پایان سال پنجم ۵۳۰ کیلوگرم خاویار تولید می شود که با تبدیل آن به بچه ماهی و رهاسازی آنه به دریا کمبود سالهای آتی مولدین ماهی خاویاری دریای خزر جبران خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.