مقاله بررسی تأثیر استفاده از وکیوم در ترانسفورماسیون مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر استفاده از وکیوم در ترانسفورماسیون مرکبات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر استفاده از وکیوم در ترانسفورماسیون مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر استفاده از وکیوم در ترانسفورماسیون مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر استفاده از وکیوم در ترانسفورماسیون مرکبات :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این پژوهش تأثیر استفاده از وکیوم بر ترانسفورماسیون قطعات اپیکوتیل و هیپوکوتیل نارنج((C. aurantium مورد بررسی قرار گرفت. ترانسفورماسیون این قطعات با سویه ی EHA105 اگروباکتریوم تومفاشینس حامل وکتور pFGC5941 دارای ژن کد کننده ی پوشش پروتئینی ویروس تریستزای مرکبات به دو طریق شناوری در سوسپانسیون باکتری و استفاده از وکیوم انجام و با هم مقایسه شد. این پژوهش با هدف القاء مقاومت به بیماری تریستزا و مطالعه ی تأثیر ا یجاد خلاء در افزایش ترانسفورماسیون گیاه انجام شد. در این مطالعه میانگین تعداد شاخساره، درصد باززایی و درصد شاخساره های (+)PCR در دو روش ترانسفورماسیون با وکیوم و بدون وکیوم محاسبه و با هم مقایسه شدند. بر اساس محاسبات انجام وکیوم منجر به ا فزایش باززایی و ترانسفورماسیون در ریز نمونه ها شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.