مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع لبنی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مولکولهای پروتئینی شیر ساختارهای منحصر به فردی را دارا بوده که در نانو کپسوله کردن مواد مغذی مورد استفاده قرارگرفته شده اند[ ۳]. نانوتیوبهای حاصل ازپروتئین های شیر مانند لاکتوگلوبولین،لاکتا لبومین و میسل های کازئین ویژگی هایکاربردی مطلوبی را در صنایع لبنی دارا می باشند.لاکتوگلوبولین به عنوان پروتئین اصلی آب پنیر،نانو حامل دیگری در محصولات لبنی بوده،بطوری که با تشکیل نانوکمپلکس ها و به دام انداختن اسیدهای چرب ارزشمند، همچون و DHA می تواند به عنوان ناقلی جهت حفاظت وپایداری مولکولها در برابر تجزیه و توسعه عطر وطعم نامطلوب مورد استفاده قرار گیرد .[ ۶]. لاکتا لبومین جزء پروتئین های آب پنیر شیر بوده و شاید مهمترین ویژگی نانوتیوب لاکتالبومین وجود حفره آن باشد [ ۹ ] نانوتیوبهای لاکتا لبومین که از هیدرولیز جزئی آن به وسیله باسیلوس لایشنی فرمیس وسپس فرآیند خود اتصالی تشکیل و بهدلیل دارا بودن نسبت بالای عرض به طول و سختی نسبی، به عنوان عوامل ویسکوز کننده و نیز ژله ای کننده مورد استفاده قرارمی گیرند [ ۹]. همچنین میسل های کازئینی نانوکپسول های مؤثر طبیعی جهت انتقال مواد غذایی همچون کلسیم، فسفات .[ وپروتئین در تغذیه نوزادان می باشد.کازئینات ها به عنوان موادی در دیواره میکروکپسولاسیون مورد استفاده قرارگرفته اند [

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.