مقاله بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانت بذور فرسوده لوبیا تحت تیمارهای مختلف پرایمینگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانت بذور فرسوده لوبیا تحت تیمارهای مختلف پرایمینگ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانت بذور فرسوده لوبیا تحت تیمارهای مختلف پرایمینگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانت بذور فرسوده لوبیا تحت تیمارهای مختلف پرایمینگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانت بذور فرسوده لوبیا تحت تیمارهای مختلف پرایمینگ :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این تحقیق جهت بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانت بذور فرسوده لوبیا معمولی و ارزیابی کارایی محلول های مختلف پرایمینگ در جبران آثار فرسودگی انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی و با سه تکرار اجرا شد. عوامل بررسی شده شامل فرسودگی در سه سطح (شاهد، ۹۰ و ۸۰ درصد جوانه زنی) و پرایمینگ در پنج سطح (شاهدف هیدرو، اسظمو، هورمون هالوپرایمینگ) بود. نتایج حاصل نشان داد که بیشترین میزان فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز در سطح فرسودگی ا ول و با هیدروپرایمینگ بذر به دست آمد و در سطح فرسودگی سوم، اسموپرایمینگ کمترین میزان فعالیت آنزیم APX را داشت. با افزایش میزان فرسودگی بذر، میزان فرآورده میلارد افزایش یافت و بیشترین مقدار (۱۹/۶) مربوط به سطح فرسودگی سوم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.