مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در فراوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در فراوری مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در فراوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در فراوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در فراوری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بیوتکنولوژی سنتی نقش عمده ای در تولید غذاهای تخمیری دارد، برای سالیان طولانی طیف وسیعی از افزودنی ها،کمک فرایندها ومکملها از تخمیر میکروبها تامین می شدند و در حال حاضر بیوتکنولوژی مدرن در تولید محصولاتی مثل ویتامین ،اسید سیتریک،رنگهای طبیعی و طعم دهنده ها و صمغ وآنزیمها استفاده می شود. کشتهای میکروبی اصلاح ژنتیکی شده در تولید آنزیمها و ترکیباتگوناگون که در فراوری غذا مورد استفاده قرار می گیرند نظیر مونوسدیم گلوتامات ، اسیدهای چرب غیر اشباع و آمینواسیدها مورد استفاده قرار می گیرد. حوزه دیگری که بیوتکنولوژی مفید واقع می شود در بهبود فرایندهای غذایی است که از میکروارگانیسمهای اصلاح شده و خالص و آنزیمهای ارزان استفاده می کنند و نیز در بهبود محصولات و قیمت مناسب و کارایی انرژی نسبت به فرایندهایجاری موثر هستند و با کاهش افزودنی ها مثل طعم دهنده ها و کاهش عوامل محیطی روی فرایند غذا می توانند غذاهایی با عالی ترین کیفیت تولید کنند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.