مقاله بررسی تغییرات موتانت جدید سیب Galaschinga نسبت به Gala


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات موتانت جدید سیب Galaschinga نسبت به Gala دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات موتانت جدید سیب Galaschinga نسبت به Gala  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات موتانت جدید سیب Galaschinga نسبت به Gala،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات موتانت جدید سیب Galaschinga نسبت به Gala :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بررسی مقایسه ای موتانت جدید درختان ۵ ساله سیبGalaschingaنسبت به رقم اصلی، Gala ، طی آزمایشات سازگاری در شرایط آب و هوایی کرج در ایستگاه تحقیقات باغبانی و آزمایشگاه پس از برداشت بخش باغبانی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج بر مهمترین مؤلفه صفت عملکرد در درخت یعنی صفت درصد میوه بندی و نیز تمامی صفات پومولوژیک، خصوصیات مرفولوژیک، صفات رشدی و رویشی و نیز آزمون حسی انجام شد. به منظور فرایند ریزش و حفظ میوه های تشکیل شده پس از پایان دوره گلدهی طی چرخه رشد تا زمان بلوغ و تعیین سطح کارآیی ژنتیکی موتانت جدید نسبت به Gala به عنوان رقم اصلی که موتانت از آن مشتق شده است، اقدام به بررسی های مقایسه ای بر تعیین ضریب تبدیل گل به میوه در مرحله فنولوژیک ۱۰ روز پس از پایان گلدهی، و قدرت نگهداری میوه در مرحله های رشدی میوه مقارن با مرحله ریزش خرداد و نیز مرحله بلوغ فیزیولوژیک در رقم موتانت و رقم اصلی گردید. نتایج این تحقیق نشان داد در حالی که قدرت میوه بندی رقم Gala و موتانت جدید آن Galaschinga بر اساس رکوردگیری های به عمل آمده در هر ۳ مرحله رشدی تقریباً برابر بود ولی بررسی های انجام یافته بر صفات مرفولوژیک، رشدی و رویشی مشخص شد میزان کلروفیل، طول و عرض برگ و تعداد میانگره در شاخه های یکساله در رقم اصلی Gala بیش از رقم موتانت Galaschinga بوده است. ادامه بررسی ها بر بیش از ۳۰ صفت مختلف میوه شناسی، بر اساس دستورالعمل آزمون ملی D.U.S، مشخص نمود که صفات سفی بافت گوشت میوه، مواد جامد کل محلول و pH میوه در رقم موتانت گالاشینگا بیش از والد مادری است و اسیدیته قابل تیتراسیون درگالا بیش از موتانت گالاشینگا ثبت گردید. نتایج آزمون حسی توسط آزمون گران خبره نشان داد صفات عطر، شیرینی، میزان آبدار بودن و سختی بافت میوه، ضخامت پوست و رنگ گوشت در رقم گالاشینگا امتیاز بیشتری نسبت به رقم اصلی کسب کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.