مقاله بررسی خصوصیات مورفومتریک و مریستیک جمعیتهای محدود کفال پوزه باریک (Liza saliens) کوچگر به تالاب انزلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات مورفومتریک و مریستیک جمعیتهای محدود کفال پوزه باریک (Liza saliens) کوچگر به تالاب انزلی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات مورفومتریک و مریستیک جمعیتهای محدود کفال پوزه باریک (Liza saliens) کوچگر به تالاب انزلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات مورفومتریک و مریستیک جمعیتهای محدود کفال پوزه باریک (Liza saliens) کوچگر به تالاب انزلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات مورفومتریک و مریستیک جمعیتهای محدود کفال پوزه باریک (Liza saliens) کوچگر به تالاب انزلی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

در این پژوهش ۱۱۶ نمونه ماهی کفال پوزه باریک به منظور بررسی ویژگی های ریخت سنجی و ریخت شمارشی آنها به وسیله تور گوشگیر در طول سال ۱۳۹۰ از مناطق مختلف تالاب انزلی به طور تصادفی صید و مورد بررسی قرار گرفت و برای این منظور تعداد ۴۳ ویژگی ریخت سنجی و ۱۳ ویژگی ریخت شمارشی محاسبه گردید. اطلاعات بدست آمده از ۵۹ عدد جنس نر و ۵۷ عدد جنس ماده در نرم افزار (SPSS ver.18) و به کمک آزمونهای تک عاملی (ANOVA)، تجزیه به عاملها (Factor Analysis) با استفاده از مولفه های اصلی و تجزیه تابع تشخیص (Discriminant) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. با توجه به نتایج بدست آمده از بین ۴۳ ویژگی ریخت سنجی، از نظر آماری ۶ ویژگی اختلاف معنی داری را در بین دو جنسیت نر و ماده ماهی کفال پوزه باریک نشان دادند ولی از بین ۱۳ ویژگی ریخت شمارشی فقط ۱ ویژگی تفاوت معنی داری را در بین دو جنسیت نر و ماده ماهی کفال پوزه باریک کوچگر به تالاب انزلی نشان دادند. میانگین ضریب تغییرات خصوصیات ریخت سنجی و جریخت شمارشی به ترتیب ۵۱/۷ و ۱۶/۵ در جنس نر و ۲۵/۱۰ و ۱۳/۴ در جنس ماده محاسبه گردید. روش تجزیه به عامل ها نشان داد که ویژگی های مورد بررسی از قبیل طول قاعده باله پشتی، فاصله ابتدای باله سینه ای تا ابتدای باله شکمی، ارتفاع کمینه، طول فک بالایی، پیش شکمی، ارتفاع باله مخرجی، تعداد شعاع سخت باله مخرجی در تشخیص دو جنسیت نر و ماده از یکدیگر بسیار مهم هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.