مقاله بررسی تنوع پروتئینهای با وزن مولکولی پائین (LMW) در ژنوتیپ های جو (Hordeum vulgar) با روش الکتروفورز SDS-PAGE


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع پروتئینهای با وزن مولکولی پائین (LMW) در ژنوتیپ های جو (Hordeum vulgar) با روش الکتروفورز SDS-PAGE دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع پروتئینهای با وزن مولکولی پائین (LMW) در ژنوتیپ های جو (Hordeum vulgar) با روش الکتروفورز SDS-PAGE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع پروتئینهای با وزن مولکولی پائین (LMW) در ژنوتیپ های جو (Hordeum vulgar) با روش الکتروفورز SDS-PAGE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع پروتئینهای با وزن مولکولی پائین (LMW) در ژنوتیپ های جو (Hordeum vulgar) با روش الکتروفورز SDS-PAGE :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

جو یکی از مهمترین غلات است که دانه آن از مهمترین منابع انرژی و غذا برای انسان و حیوانات می باشد. در این مطالعه تنوع پروتئینهای LMW بذر ژنوتیپ های این گیاه به روش الکتروفورز SDS-PAGE مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که میزان تنوع ژنتیکی کل در این ژنوتیپ ها برابر ۸۴/۲۱ درصد می باشد. همچنی تنوع ژنتیکی نی برای این ژنوتیپها برابر با ۰/۳۶ بود. این ژنوتیپها با استفاده از ماتریس ضریب تشابه ساده به روش همبستگی کامل به سه گروه مجزا تقسیم شدند. دو رقم صحرا و دشت و لاین های ۴، ۷ و ۱۵ در گروه اول، دو لاین ۹، ۲۲ در گروه دوم و رقمهای سهند و لیسیوی و لاین ۳۰ در گروه سوم قرار گرفتند. بر اساس ماتریس شباهت و فاصله نی، کمترین شباهت را لاین ۴ با رقمهای سهند و لیسیوی و لاین ۳۰ با لاین ۲۲ داشت. بیشترین تشابه را رقم صحرا با رقم دشت و رقم سهند با رقم لیسیوی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.