مقاله مروری براثرچربی درمایونز واستفاده ازجایگزین های چربی درمایونزهای با چربی کاهش یافته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری براثرچربی درمایونز واستفاده ازجایگزین های چربی درمایونزهای با چربی کاهش یافته دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری براثرچربی درمایونز واستفاده ازجایگزین های چربی درمایونزهای با چربی کاهش یافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری براثرچربی درمایونز واستفاده ازجایگزین های چربی درمایونزهای با چربی کاهش یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری براثرچربی درمایونز واستفاده ازجایگزین های چربی درمایونزهای با چربی کاهش یافته :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

مروری براستفاده ازچربی درمایونز صورت گرفت دراین مرور بررسی شد که چربی برجنبه های مختلفی ازموادغذایی تاثیر گذار است مایونز نیز دراین میان به واسطه حضور بین ۷۰تا۸۰ درصد چربی تا حدود فراوانی ازخواص چربی بهره میگیرد و دارای خواص رئولوژیک حسی فیزیکوشیمیایی متفاوتی میگردد اما به علت نامناسب بودن چربی جهت سلامت انسان و ایجادخطرات تدریجی دراثرمصرف فراوان آن محققان درصدد یافتن جایگزینی مناسب برای چربی برامده اند که ضمن اینکه بایستی خواص و ویژگیهای مفید چربی را دارا باشد بایستی عاری ازجنبه های منفی چربی نیز باشد نشاسته ی اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات مورد بررسی قرارگرفت وتاحدودی درصورتی که دردوره انبارمانی تغییرات خاصی نکند به عنوان جایگزینی مناسب برای چربی محسوب میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.