مقاله مطالعه اثر زیست محرک های حاوی اسید آمینه بر عملکرد لوبیا سبز Phaseolus vulgaris L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر زیست محرک های حاوی اسید آمینه بر عملکرد لوبیا سبز Phaseolus vulgaris L دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر زیست محرک های حاوی اسید آمینه بر عملکرد لوبیا سبز Phaseolus vulgaris L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر زیست محرک های حاوی اسید آمینه بر عملکرد لوبیا سبز Phaseolus vulgaris L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر زیست محرک های حاوی اسید آمینه بر عملکرد لوبیا سبز Phaseolus vulgaris L :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف زیست محرکهای حاوی اسید آمینه بر عملکرد لوبیا سبز پژوهشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصافی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در شهرستان جیرفت به اجرا در آمد. تیمارها شامل زیست محرک های هیومی فورته، فسنوترن و کادوستیم با غلظت های صفر(شاهد)، ۲۰۰۰ و ۴۰ppm در سه مرحله به صورت محلول پاشی اعمال شدند. نتایج آزمایش نشان داد که اثر محرک های زیستی بر روی صفات تعداد غلاف در بوته، عملکرد در بوته و عملکرد در مترمربع در سطح ۱% و بر صفاتی همچون تعداد گل وTSSدر سطح ۵% معنی دار شدند و صفاتی مثل طول غلاف،وزن تک، ارتفاع گیاه، ویتامین ث وTAمعنی دار نبودند. بهترین تیمار در این پژوهش کادوستیم با غلظت ۴۰ppmبودکه منجر به بیشترین تعداد غلاف در بوته، عملکرد در بوته و عملکرد در مترمربع وTSSشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.