مقاله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی رازیانه بر روی باکتری Ralstonia solanacearum عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی رازیانه بر روی باکتری Ralstonia solanacearum عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی رازیانه بر روی باکتری Ralstonia solanacearum عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی رازیانه بر روی باکتری Ralstonia solanacearum عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی رازیانه بر روی باکتری Ralstonia solanacearum عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بیماری پژمردگی آوندی گوجه فرنگی توسط باکتریRalstonia solanacearum ا یجاد شده و در جهان از نظر میزان خسارت روی سیب زمینی و گوجه فرنگی اهیمتی ویژه دارد. هدف از این مطالعه، بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره الکلی گیاه رازیانه(Foeniculum vulgare Mill بر روی باکتری عامل پژمردگی آوندی و همچنین تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی رشد و کشندگی در شرایط آزمایشگاهی بود. بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاه رازیانه توسط روشهای انتشار دیسک و رقت سازی در لوله، به ترتیب به منظور تعیین قطر هاله بازدارنده رشد و مقدار حداقل غلظت بازدارنده و کشنده پس از انتقال به محیط کشت مولر هینتون آگار با استفاده از غلظت های مختلف عصاره انجام شد. نتایج مبین آن بود که عصاره اتانولی گیاه مذکور با غلظت اولیه ۳۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر باعث ایجاد هاله بازدارنده ای به قطرحدود ۳ میلی متر و به ترتیب در غلظت های ۱۸/۷۵و۴/۶۸ میلی گرم بر میلی لیتر خاصیت کشندگی و خاصیت بازدارندگی رشد در بیوار ۲/ نژاد ۳ باکتری Ralstonia solanacearum داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.