مقاله مطالعه اثر ضد میکربی برخی از گیاهان سنتی ایران بر روی پنیرسفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر ضد میکربی برخی از گیاهان سنتی ایران بر روی پنیرسفید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر ضد میکربی برخی از گیاهان سنتی ایران بر روی پنیرسفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر ضد میکربی برخی از گیاهان سنتی ایران بر روی پنیرسفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر ضد میکربی برخی از گیاهان سنتی ایران بر روی پنیرسفید :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

اطمینان از سلامت غذا از نظر میکروبی و نیز اطمینان از مدت زمان نگهداری آن بستگی به کاهش آلودگی اولیه، جلوگیری و یا محدود نمودن رشد و یا نابودسازی جمعیت میکروبی دارد. با توجه بهنگرانی مصرف کنندگان در مورد استفاده از نگهدارنده هایشیمیایی و مضرات آنها، در سال های اخیر گرا یش به استفاده از نگه دارنده های طبیعی که فاقد عوارض احتمالی بوده و به غذا طعم و بوی مناسب می بخشد، پیدا شده است. لذا بررسی هایی در مورد اثر اسانس های گیاهی مختلف از جمله گیاهان موسیر ، بادیان رومی ، زیره سبز ، نعناع ،، زیره ،،ترخان ،، اویشن وو پونه وتاثیرآ نها بر روی عوامل پاتوژن و فساد مواد غذایی انجام گرفته است .که نشان دهنده اثر مهار کنندگی بر رشد باکتریها و قارجها در پنیر بوده است. اسانس های گیاهی از منابع بالقوه واجد ترکیبات ضد باکتریایی می باشند و برای کنترل استافیلوکوکوس اورئوس که باکتری بیماری زایی با دامنه وسیعی از عفونت های انسانی و حیوانی است و لیستریا مونوسیتوژنز که از طریق مواد غذایی به انسان منتقل می گرد بسیار مفید و مؤثر هستند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.