مقاله بهینه سازی قدرت احیای آهن با استفاده از روش سطح پاسخ در تولید پروتئین هیدرولیز شده (SHPH) از ضایعات (سرسینه) عمل آوری میگوی ببری سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی قدرت احیای آهن با استفاده از روش سطح پاسخ در تولید پروتئین هیدرولیز شده (SHPH) از ضایعات (سرسینه) عمل آوری میگوی ببری سبز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی قدرت احیای آهن با استفاده از روش سطح پاسخ در تولید پروتئین هیدرولیز شده (SHPH) از ضایعات (سرسینه) عمل آوری میگوی ببری سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی قدرت احیای آهن با استفاده از روش سطح پاسخ در تولید پروتئین هیدرولیز شده (SHPH) از ضایعات (سرسینه) عمل آوری میگوی ببری سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی قدرت احیای آهن با استفاده از روش سطح پاسخ در تولید پروتئین هیدرولیز شده (SHPH) از ضایعات (سرسینه) عمل آوری میگوی ببری سبز :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

به منظور بهینه سازی شرایط هیدرولیز (نسبت آنزیم به سوبسترا، دما و زمان) تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات فرآوری (سرسینه) میگوی ببری سبز با بالاترین قدرت احیای آهن، مینس تهیه شده از ضایعات، با آنزیم آلکالاز هیدرولیز شده و ۱۸ تیمار بر اساس نقاط تعیین شده توسط طرح آماری سطح پاسخ (RSM) تولید شدند. شرایط بهینه بدست آمده از آزمایشها برابر بود با نسبت آنزیم به سوبسترا (E/S) 5/2%، دمای ۷۵ درجه سانتی گراد و زمان ۸۵ دقیقه. بر اساس معادله ریاضی به دست آمده، هر سه متغیر مورد بررسی، بر خواص آنتی اکسیدانتی پروتئین هیدرولیز شده که در ای پژوهش با سنجش قدرت احیای آهن ارزیابی شد، موثر بوده اند اما مهمترین متغیر تاثیرگذار، دما بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.