مقاله مطالعه واکنش مولفههای جوانهزنی به دما در ژنوتیپهای گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه واکنش مولفههای جوانهزنی به دما در ژنوتیپهای گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه واکنش مولفههای جوانهزنی به دما در ژنوتیپهای گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه واکنش مولفههای جوانهزنی به دما در ژنوتیپهای گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه واکنش مولفههای جوانهزنی به دما در ژنوتیپهای گندم :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

واکنش جوانهزنی بذرهای گیاهان مختلف به دما گوناگون است. سرعت و درصد جوانهزنی در دماهای مطلوب در حداکثر خوداست و در دمای سقف و پایه به صفر میرسد. هدف از این مطالعه ( ۱) بررسی واکنش جوانهزنی به دما ( ۲) ارزیابی دماهایکاردینال برای درصد و سرعت جوانه زنی در ژنوتیپهای گندم بود . آزمایش به صورت تجزیه مرکب در قالب طرح بلوک کاملاٌ تصادفی انجام شد.ژنوتیپها در دماهای ۵ تا ۳۵ درجه سانتیگراد با فاصله ۵ درجه سانتیگراد تحت جوانهزنی قرار گرفتند. نتایجنشان داد که واکنش درصد و سرعت جوانهزنی به دما به ترتیب با تابع دندان مانند و دو تکهای توصیف خوبی داشتند. بالاترین مقدار درصد جوانهزنی را ارقام مروارید و ۱۳-N-87 دارا بودند بیشترین میزان سرعت جوانهزنی مربوط به ژنوتیپ ۱۳-N-87 بود که مقدار آن ۰/۰۲۶۸ بود و کمترین میزان سرعت جوانهزنی مربوط به ژنوتیپ ۱۹-N-87 بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.