مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای بومی و اصلاح شده یونجه با استفاده از ایزوزیمهای استراز و پراکسیداز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای بومی و اصلاح شده یونجه با استفاده از ایزوزیمهای استراز و پراکسیداز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای بومی و اصلاح شده یونجه با استفاده از ایزوزیمهای استراز و پراکسیداز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای بومی و اصلاح شده یونجه با استفاده از ایزوزیمهای استراز و پراکسیداز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای بومی و اصلاح شده یونجه با استفاده از ایزوزیمهای استراز و پراکسیداز :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام اصلاح شده و بومی یونجه، ۱۲ رقم یونجه شامل پنج رقم اصلاح شده (کایساری، کدی، رنجر، مسمیر و سی ریور) و هفت رقم بومی (همدانی، قره یونجه، یزدی، تازه کند دیم، شازند، عمو زین الدین و رهنانی) از طریق نشانگرهای آنزیمی در دانشگاه تبریز مورد مطالعه قرار گرفتند. تعداد ۳۵ بوته از هر رقم در لدانهای مجزا به صورت طرح کاملاً تصادفی، کشت شدند. داده های به دست آمده بر اساس وجود و عدم وجود نوار آنزیمی (۱ و ۰) در ۱۱ نوار ایزوزیمی پلی مورف مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. با توجه به فراوانی ایزوزیمها در دو گروه فوق تنوع ایزوزیمی در جمعیتهای بومی ا ندکی بیشتر از ارقام اصلاح شده برآورد شد. با وجود این، ارقام بومی و اصلاح شده به ترتیب با میانگین ۰/۲۴۶ ±۰/۴۸ و ۰/۱۹۳+۰/۵۱۹ برای شاخص شانون و میانگین ۰/۱۸۱+۰/۳۲۷ و ۰/۱۴۸ ±۰/۳۵۲ برای شاخص تنوع ژنتیکی نی، تفاوت چشمگیری نشان ندادند. فاصله ژنتیکی ناچیزی در بین ارقام یونجه به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.