مقاله نانولیپوزوم نایسین واثرات ضد میکروبی آن در پنیرهای مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نانولیپوزوم نایسین واثرات ضد میکروبی آن در پنیرهای مختلف دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانولیپوزوم نایسین واثرات ضد میکروبی آن در پنیرهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانولیپوزوم نایسین واثرات ضد میکروبی آن در پنیرهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانولیپوزوم نایسین واثرات ضد میکروبی آن در پنیرهای مختلف :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در سال های اخیر گرایش روز افزونی برای استفاده از باکتریوسین ها به عنوان مواد نگهدارنده طبیعی، گزارش گردیده است. ولی مشکلات پایداری مانند تجزیه پروتئولیتیکی و واکنش باکتریوسین ها با ترکیبات ماده غذاییموجب کاهش فعالیت ضد میکروبی آن ها می گردد. از این رو استفاده از نانولیپوزوم، حاوی مواد ضد میکروبی ، روشی مناسب به حساب آمده و می تواند مشکلات استفاده از مواد ضد میکروبی به صورت مستقیم در محصولات غذایی، از جمله محصولات لبنی، را کاهش دهد و زمان ماندگاری آن ها را افزایش دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.