مقاله مقایسه ترکیب شیمیایی و پروفایل اسید چرب کپور وحشی (Cyprinus carpio) در دو محیط طبیعی و پرورشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ترکیب شیمیایی و پروفایل اسید چرب کپور وحشی (Cyprinus carpio) در دو محیط طبیعی و پرورشی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ترکیب شیمیایی و پروفایل اسید چرب کپور وحشی (Cyprinus carpio) در دو محیط طبیعی و پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیب شیمیایی و پروفایل اسید چرب کپور وحشی (Cyprinus carpio) در دو محیط طبیعی و پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ترکیب شیمیایی و پروفایل اسید چرب کپور وحشی (Cyprinus carpio) در دو محیط طبیعی و پرورشی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

هدف از انجام مطالعه حاضر تعیین ترکیب شیمیایی و پروفاییل اسیدهای چرب بافت عضلانی ماهی کپور دریایی پرورشی و کپور دریایی وحشی بود. آنالیز تقریبی نمونه ها نشان داد که در بین شاخص های مورد مطالعه (پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت) تفاوت معنی داری در بین کپور دریایی پرورشی وکپور دریایی وحشی وجود نداشت (۰۵/0P). بررسی پروفایل اسید چرب ماهی کپور دریایی وحشی و کپور دریایی پرورشی نشان داد که ترکیب اسیدچرب در دو ماهی مورد مطالعه تفاوت معنی داری از نظر گروهها و نسبتهای مختلف اسیدچرب داشت. میزان اسیدهای چرب اشباع (SFA)، تک غیراشباع (MUFA) و چند غیراشباع (PUFA) در ماهی کپور دریایی پروتئینی به ترتیب ۷۱/۲۶، ۵۷/۵۲ و ۶۸/۱۷ درصد و در کپور دریایی وحشی ۷۸/۲۲، ۵۳/۴۰ و ۰۶/۲۵ درصد بود. در هر دو ماهی مورد مطالعه پالمتیک اسید (C16:0) و اولئیک اسید (C18:1 -9cis) به ترتیب فراوان ترین اسید چرب اشباع و تک غیر اشباع بودند. میزان اولئیک اسید به طور معنی داری در کپور دریایی پرورشی نسبت به کپور دریایی وحشی بیشتر بود (۰۵/0P). فراوان ترین اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFA) در ماهی کپور دریایی در محیط پرورشی لینولئیک اسید (C18:2 -6) و در کپور دریایی در محیط طبیعی دکوزاهگزانوئیک اسید (DHA, C22:6 -3) می باشد. میزان اسیدهای چرب ۳- در کپور دریایی وحشی به طور معنی داری نسبت به کپور دریایی پرورشی بالاتر بود (۰۵/0P). نسبت ۶-/۳- در ماهی کپور دریایی وحشی ۶۹/۱ و در ماهی کپور دریایی پرورشی ۷۶/۰ بود. در هر دو ماهی مورد مطالعه نسبت ۶-/۳- از مقدار توصیه شده توسط متخصصان تغذیه بیشتر بود. نسبت PUFA/SFA در کپور دریایی وحشی ۱۰/۱ و در کپور دریایی پرورشی ۶۶/۰ بود. این نسبت برای کپور دریایی وحشی و کپور دریایی پرورشی بیشتر از نسبت توصیه شده (۴۵/۰) توسط HMSO است. با توجه به اینکه نسبت PUFA/SFA و ۶-/۳- در ماهی کپور دریایی وحشی و پرورشی از مقادیر توصیه بیشتر بوده است لذا هر در ماهی مورد مطالعه از نظر منابع شیلاتی و غذایی بسیار ارزشمند است. ولی به جهت بیشتر بودن مقادیر PUFA، ۳-، ۶-/۳-، PUFA/SFA، EPA+DHA، DHA/EPA در کپور دریایی وحشی ارزش تغذیه ای آن به مراتب نسبت به کپور دریایی پرورشی بالاتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.