مقاله تأتیر تیمار گرمایی بر برخی خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم ’شاه میوه‘


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأتیر تیمار گرمایی بر برخی خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم ’شاه میوه‘ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأتیر تیمار گرمایی بر برخی خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم ’شاه میوه‘  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأتیر تیمار گرمایی بر برخی خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم ’شاه میوه‘،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأتیر تیمار گرمایی بر برخی خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم ’شاه میوه‘ :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

گلابی جزء میوه های فراز گرا می باشد و کنترل فرآیندهای مربوط به رسیدن در کاهش ضایعات این میوه مؤثراست. در این تحقیق، اثر تیمار گرمایی با ۲ سطح ( ۴۰ و ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه) بر برخی خصوصیات کیفی میوه ها هر سه هفته یکبار به مدت ۵ ماه بررسی شد. میوه ها در دمای۱ ±۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵-۸۰ درصد نگهداری شدند. آزمایش بر پایه فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرارانجام شد. میوه های تیمار شده با آب گرم زاویه هیو کمتری نسبت به شاهد نشان دادند. تیمار آب گرم اثر معنی داری بر سفتی و اسیدیته قابل تیتراسیون نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.