مقاله تأثیر پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شرایط دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شرایط دیم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شرایط دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شرایط دیم :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
تأثیر مقادیر مختلف پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شرایط دیم بررسی شد. چهار سطح کود پتاسیم شامل: شاه د ( ۰ و۳۰و۶۰ و ۹۰ کیلوگرم در هکتار و ۳ سطح کود روی شامل : شاه د ( ۰ و۳ و ۶ درهزار در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی در ۳ تکرار استفاده گردید. مصرف کود روی، موجب افزایش معنی دار عملکرد و اجزای عملکرد گردید. بیشترین مقدار عملکرد و اجزایعملکرد از تیمار ۶ در هزار روی بدست آمد. اختلاف معنی داری بین سطوح مختلف پتاسیم وجود داشت و بیشترین مقدار عملکرد از سطح ۶۰ کیلوگرم در هکتار و بیشترین مقدار اجزای عملکرد از مصرف ۹۰ کیلوگرم در هکتار بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.