مقاله مطالعه ی روند تغییرات مساحت خاک های شور اطراف دریاچه ی ارومیه و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از GIS و RS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ی روند تغییرات مساحت خاک های شور اطراف دریاچه ی ارومیه و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از GIS و RS دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ی روند تغییرات مساحت خاک های شور اطراف دریاچه ی ارومیه و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از GIS و RS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ی روند تغییرات مساحت خاک های شور اطراف دریاچه ی ارومیه و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از GIS و RS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ی روند تغییرات مساحت خاک های شور اطراف دریاچه ی ارومیه و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از GIS و RS :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

دریاچه ارومیه یکی از پیکره های آبی قدیمی و بسیار مهم ایران زمین می باشد که امروزه به دلایل زیادی به یک بحران زیست محیطی عظیم دچار شده است. مشابه آنچه که امروز برای دریاجه ی ارومیه اتفاق می افتد در فاصله ای نه چندان دور برای دریای آرال رخ داد و آن را به یک شوره زار تبدیل کرد و اثرات زیست محیطی مخربی به جای گذاشت. پسروی دریاچه ارومیه نیز عواقب زیست محیطی بسیاری دارد که یکی از آنها تخریب و شور شدن خاک ها می باد. در این پژوهش با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست و به کمک علم GIS، سنجش از دور و نرم افزارهای مربوطه شوره زارهای اطراف دریاچه مورد بررسی قرار گرفته است. بدین ترتیب که ابتدا مناطق شور در داده های ماهواره ای تشخیص داده شده و سپس فرکانس های رنگی مورد نظر در نرم افزار ENVI تعریف گردید و نهایتاً پس از استخراج نقشه از تصاویر، مساحت منطقه، تغییرات صورت گرفته و اثرات زیست محیطی حاصل از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مطالعه تصاویر ماهواره ای و نقشه های استخراج شده از آنها روند بسیار سریع افزایش اراضی شور را نشان می دهد. آنچنان که در سال ۱۹۹۸، مساحت زمین های شور ۲۸۵۱/۶ هکتار بوده است و در سال ۲۰۱۱ به ۷۴۴۴۱/۱ هکتار افزایش یافته است که این مقدار تقریباً ۲۶ برابر سال ۱۹۹۸ می باشد. افزایش اراضی شور منجر به تخریب و از بین رفتن حاصلخیزی خاک شده و ا گر این روند به همین ترتیب ادامه یابد می تواند منجر به خارج شدن اراضی حاصلخیز از عرصه ی تولیدات کشاورزی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.