مقاله ترکیبات و خواص سیاهدانه بعنوان یک غذای عملگرا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ترکیبات و خواص سیاهدانه بعنوان یک غذای عملگرا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ترکیبات و خواص سیاهدانه بعنوان یک غذای عملگرا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات و خواص سیاهدانه بعنوان یک غذای عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ترکیبات و خواص سیاهدانه بعنوان یک غذای عملگرا :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سیاهدانه با نام علمیnigella sativaگیاهی دارویی است که درطب سنتی جهت پیشگیری و درمان بیماریها استفاده می شده است. تاثیر ضد میکربی سیاهدانه در کنترل و درمان عفونتهای باکتریای ی استافیلوکوکوس و نیز فعالیت ضدباکتری روغن سیاهدانه برروی لیستریا مونوسیتوژنزمشخص گردیده. عصاره آبی و روغنی سیاهدانه به دلیل وجود تیموکنیم که ترکیب اصلی فعال آن است نشان دهنده پتانسیلدارویی ودارای فعالیت آنتی اکسیدانی ، ضد التهاب ، ضد سرطان ، ضد درد و میکربی است. ترکیب شیمیایی سیاه دانه پتانسیل تغذیه ای بالای آن را بخصوص بعنوان یک منبع پروتئین و چربی نشان داده است دانه های این گیاه حاوی ۴۰-۳۰ درصد روغن ۲۰درصد پروتئین ۷/۵ درصد رطوبت ۱۵-۰/۵ درصد اسانس است سیاهدانه دارای اسیدهای چرب غیراشباع انواع کربوهیدراتها ویتامینهای C,E و عناصرمعدنی کلسیم آهن و پتاسیم است استرولهای گیاهی و الکانوئید فسفولیپیدها و کاروتن است باتوجه به اثرات فارماکولوژیک سیاه دانه و مصرف آن درطب سنتی و ازطرفی خاصیت انتی اکسیدانی و خواص ضدمیکروبی میتوان ازاین گیاه بعنوان غذای عملگرا استفاده نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.