مقاله خشک کردن میوه ها و سبزی ها به کمک فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خشک کردن میوه ها و سبزی ها به کمک فراصوت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خشک کردن میوه ها و سبزی ها به کمک فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشک کردن میوه ها و سبزی ها به کمک فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خشک کردن میوه ها و سبزی ها به کمک فراصوت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

امواج فراصوت به عنوان یک فناوری پیشرفته،کاربردهای فراوانی در علوم و صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی پیدا کرده است.به طوری که از آن هم برای تشخیص و اندازه گیری و هم به عنوان کمک فرایند با سایر فرایندهای مواد غذایی استفاده می شود.هدف ازاین مقاله مروری بررسی اثر امواج فراصوت بر فرایند خشک کردن میوه ها و سبزیهای مختلف به جای یک روش جایگزین به جای روش های سنتی است.از نتایج بدست آمده می توان امیدوار بود که استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش اقتصادی بتواند در افزایش بهره وری و کاهش زمان خشک کردن و بهبود بافت موثر باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.