مقاله استفاده از آنالیز منحنی ذوب برای شناسایی فرم های مختلف آللی ژن Waxy در ارقام مختلف برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از آنالیز منحنی ذوب برای شناسایی فرم های مختلف آللی ژن Waxy در ارقام مختلف برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از آنالیز منحنی ذوب برای شناسایی فرم های مختلف آللی ژن Waxy در ارقام مختلف برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از آنالیز منحنی ذوب برای شناسایی فرم های مختلف آللی ژن Waxy در ارقام مختلف برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از آنالیز منحنی ذوب برای شناسایی فرم های مختلف آللی ژن Waxy در ارقام مختلف برنج :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

درجه حرارت ژلاتینی شدن و مقدار نشاسته در دانه برنج یکی از مهمترین فاکتورهای تعیین کننده برای کیفیت فیزیکی و خصوصیات عمل آوری در برنج به حساب می آید. ژن Waxy از ژن های بزرگ اثر برای صفات عطرف طعم و کیفیت در برنج می باشد. در مطالعه حاضر، به منظور شناسایی فرم های آللی ژن Waxy از تعداد ۷۰ رقم برنج نمونه برداری و استخراج DNA صورت گرفت. با استفاده از دستگاه Real Time PCR قطعه ای به طول ۱۸۷ جفت باز از ا ینترون ۱ ژن واکسی تکثیر و برمبنای الگوی منحنی ذوب ژنوتیپ نمونه ها مشخص شد. در ادامه جهت صحت ژنوتیپ های به دست آمده از دو روش PBR و PCR-SSCP نیز استفاده شد. دو ژنوتیپ TT و GG حاصله در این دو روش با نتایج آنالیز منحنی ذوب کاملاً مطابقت داشته است. فراوانی هر یک از ژنتیپ های TT و GG به ترتیب ۲۰ و ۸۰ درصد برآورد شد. نتایج نشان داد که این ناحیه از ژنوم در ارقام برنج مورد مطالعه چن شکل بوده و تکنیک آنالیز منحنی ذوب به عنوان یک روش سریع و ارزان توانایی شناسایی چندشکلی ها را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.