مقاله اصلاح و گزینش ارقام و ژنوتیپهای به (Cydonia oblonga Mill) با هدف دستیابی به منابع متحمل به بیماری آتشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصلاح و گزینش ارقام و ژنوتیپهای به (Cydonia oblonga Mill) با هدف دستیابی به منابع متحمل به بیماری آتشک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصلاح و گزینش ارقام و ژنوتیپهای به (Cydonia oblonga Mill) با هدف دستیابی به منابع متحمل به بیماری آتشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح و گزینش ارقام و ژنوتیپهای به (Cydonia oblonga Mill) با هدف دستیابی به منابع متحمل به بیماری آتشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصلاح و گزینش ارقام و ژنوتیپهای به (Cydonia oblonga Mill) با هدف دستیابی به منابع متحمل به بیماری آتشک :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

بیماری آتشک یکی از مهمترین بیماریهای درختان میوه دانه دار بوده و در این میان درخت به یکی از حساسترین میزبانهای این بیماری محسوب می گردد. این مطالعه با هدف بررسی میزان تحمل ژنوتیپهای بومی این گیاه نسبت به بیماری آتشک و انتخاب و معرفی ارقام مقاوم، بر روی ۳۰ ژنوتیپ بومی به ایران که در کلکسیون ملی به ایران واقع در کرج کشت گردیده اند، انجام شد. میزان تحمل به آتشک در شرایط گلخانه ای با مطالعه شاخص (I(ISV) بر روی ژنوتیپهای بومی استان اصفهان و در شرایط باغی با مطالعه شاخص های (I(ISV), I(USDA و (I(Fr بر روی تمامی ژنوتیپها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتیجه ارزیابی تحمل به آتشک در شرایط گلخانه ای نشان داد که ژنوتیپ KVD3 با کمی بیش از ۵۰ درصد و ژنوتیپ SHA1 با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت نهایی نکروز در سرشاخه ها به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تحمل را نسبت به بیماری آتشک دارا بودند. ارزیابی شاخص (I(USDA در شرایط باغی نشان داد که ژنوتیپ AST با میانگین نفوذ ۹/۵ و ژنوتیپهای KVD3 و SVS2 با میانگین نفوذ ۷/۶ به ترتیب مقاومترین و حساسترین ژنوتیپها نسبت به این بیماری بودند. نتیجه ارزیابی شاخص (I(ISV در شرایط باغی نشان داد که ژنوتیپ AST با ۳۲ درصد و ژنوتیپهای M1, SVS1, PK2, PH2, M5, M6M ASM3 و ASP2 با ۱۰۰ درصد پیشرفت نکروز در سرشاخه ها به ترتیب متحملترین و حساس ترین ژنوتیپها بودند. نتیجه ارزیابی شاخص (I(F نیز نشان داد که ژنوتیپ AST با فراوانی ۰/۵ درصد ژنوتیپهای SVS2 با میانگین فراوانی ۲۳ درصد سرشاخه های آتشک زده به ترتیب متحملترین و حساسترین ژنوتیپها نسبت به بیماری آتشک بودند. به طور کلی ژنوتیپهای منطقه گیلان بیشترین میزان تحمل نسبت به این بیماری را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.