مقاله تاثیر امواج فراصوت بر خواص کیفی نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر امواج فراصوت بر خواص کیفی نان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر امواج فراصوت بر خواص کیفی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر امواج فراصوت بر خواص کیفی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر امواج فراصوت بر خواص کیفی نان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

نان در کشور ما اولین رتبه در سبد مصرفی خانواده ها از نظر ارزش تغذیه ای دارا می باشد . متاسفانه علی رغم این اوصاف نان تولیدی در کشور از کیفیت پائینی برخوردار است و این نعمت هر ساله به مقدار فراوانی به دلیل پائین بودن کیفیت به صورتضایعات در آمده و ضرر و زیان بسیاری را از ابعاد مختلف سیاسی ، اقتصادی و بهداشتی به کشور وارد می کند. یکی از مشکلات عمده نان افزودنی های آن به خصوص افزودنی های شیمیایی که به عنوان رنگبر مانند بنزوئیل پر اکسید است. در بررسی های زیادی گزارش شده است که امواج فراصوت کاربردهای زیادی در صنایع غذایی به ویژه صنایع نانوایی دارد.هدف از این پژوهش بررسی تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات کیفی نان است که مشخص شده که استفاده از امواج فراصوت رنگ ، بافت و خواص حسی نان را به طور چشم گیری بهبود می بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.