مقاله اثر ارتفاع بر کمیت و کیفیت اسانس و ترکیبات گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia .vahl) در منطقه بلده نور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ارتفاع بر کمیت و کیفیت اسانس و ترکیبات گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia .vahl) در منطقه بلده نور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ارتفاع بر کمیت و کیفیت اسانس و ترکیبات گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia .vahl) در منطقه بلده نور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ارتفاع بر کمیت و کیفیت اسانس و ترکیبات گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia .vahl) در منطقه بلده نور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ارتفاع بر کمیت و کیفیت اسانس و ترکیبات گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia .vahl) در منطقه بلده نور :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

رشد و عملکرد گیاهان در اکوسیستم ها و رویشگاههای طبیعی مختلف، تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله ارتفاع از سطح دریا قرار دارد. گیاه چای کوهی یکی از گونه های جنس Stachys و متعلق به خانواده نعناع می باشد. عصاره بخش هوایی این گیاه در طب سنتی ایران در درمان عفونت، آسم و بیماریهای التهابی بخصوص رماتیسم استفاده می شود. هدف از این تحقیق بررسی اثر ارتفاع بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه چای کوهی می باشد. در این بررسی اسانس گیری از اندام های هوایی گیاه در مرحله گلدهی از سه ارتفاع مختلف، به روش تقطیر با آب صورت گرفت. تجزیه و شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس با دستگاه GC و MS / GC با استفاده از نرم افزار آماری Spss انجام گرفت، همچنین مقایسه میانگین به روش آزمون دانکن صورت پذیرفت. نتایج حاصله نشان داد که بازده اسانس بدست آمده در ارتفاعات ۱۶۰۰, ۲۴۰۰, ۳۲۰۰ متری به ترتیب ۰/۷۷, ۰/۶۱, ۰/۶۹ درصد می باشد که بیشترین آن متعلق به ارتفاع ۱۶۰۰ متری و کمترین آن به ۲۴۰۰ متری تعلق داشت به طور کلی در سه ارتفاع مختلف، ۹۳ ترکیب شناسایی شد که ترکیبات هگزادکانوئیک اسید، ژرماکرن دی، آلفا پینن، بتا میرسن، بتا پینن و بتا فلاندرن عمده ترین ترکیبات بودند. نتایج حاکی از آن است که میزان و تعداد ترکیبات اسانس اندام هوایی گیاه چای کوهی در ارتفاعات مختلف، متفاوت بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.