مقاله تاثیر عصاره زرشک سیاه به عنوان یک ترکیب فراسودمند بر تغییرات رنگ سوسیس پخته شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عصاره زرشک سیاه به عنوان یک ترکیب فراسودمند بر تغییرات رنگ سوسیس پخته شده دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصاره زرشک سیاه به عنوان یک ترکیب فراسودمند بر تغییرات رنگ سوسیس پخته شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره زرشک سیاه به عنوان یک ترکیب فراسودمند بر تغییرات رنگ سوسیس پخته شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره زرشک سیاه به عنوان یک ترکیب فراسودمند بر تغییرات رنگ سوسیس پخته شده :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به خطرات محتمل سدیم یا پتاسیم نیتریت بر بدن انسان و همچنین تقاضای روزافزون علاقه ی مصرف کنندگان به مصرف غذاهای عمل گرا به دلیل جلوگیری از بیماری ها، منجر به آن شده است که تلاش برای جایگزینی نیتریت با مواد نگهدارنده طبیعی افزایش یابد. در این تحقیق سعی بر آن بود که اثر عصاره ی اتانولی زرشک سیاه در میزانppm 90 در کنار سه میزان از سدیم نیتریت ppm)30و۶۰و ۹۰ ) بر روی خصوصیات رنگی(b* و a* ، L*) و ماندگاری آن (نگهداری شده در۴°C به مدت ۳۰ روز) مورد بررسی قرار گیرد. در تمامی روزهای نگهداری شاخصه روشناییL*) به صورت معنی داری برای نمونه های حاویعصاره زرشک پایین تر از نمونه ی کنترلppm)120 ) است. شاخص قرمزی نمونه های حاویppm 30 و ۶۰ در طول زمان نگهداری دچار تغییر معنی داری نشده اما در نمونه ی کنترل کاهش شاخصه ی قرمزیa*)دیده می شود. می توان نتیجه گیری نمود که امکان جایگزینی بخشی از نیتریت با عصاره زرشک وجود دارد، بدون آنکه تاثیر منفی بر روی خصوصیات رنگی بگذارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.