مقاله ارزیابی موانع توسعه فنآوری اطلاعات و ارتباطات در روستاهای بخش مرکزی شهرستان بویراحمد: کاربرد تحلیل سلسله مراتبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی موانع توسعه فنآوری اطلاعات و ارتباطات در روستاهای بخش مرکزی شهرستان بویراحمد: کاربرد تحلیل سلسله مراتبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی موانع توسعه فنآوری اطلاعات و ارتباطات در روستاهای بخش مرکزی شهرستان بویراحمد: کاربرد تحلیل سلسله مراتبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی موانع توسعه فنآوری اطلاعات و ارتباطات در روستاهای بخش مرکزی شهرستان بویراحمد: کاربرد تحلیل سلسله مراتبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی موانع توسعه فنآوری اطلاعات و ارتباطات در روستاهای بخش مرکزی شهرستان بویراحمد: کاربرد تحلیل سلسله مراتبی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

با توجه به تأثیر مستقیمی که فناوری اطلاعات در زمینه کاهش هزینه ها، افزایش سطح رفاه عمومی، رشد اقتصادی و افزایش اشتغال دارداهمیت توسعه و گسترش آن در روستاها بر هیچکس پوشیده نیست، اما موانع و چالشهایی برای توسعه این فناوری در روستاها وجود دارد. دراین راستا هدف این مطالعه ارزیابی موانع توسعه فاوا در روستاهای بخش مرکزی شهرستان بویراحمد با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی در نظر گرفته شد. در این مطالعه، ابتدا به روشاسنادی و فن فراتحلیل عمدهترین موانعی که بر سر راه توسعه فاوا در روستا وجود دارند به تفکیک موانع زیرساختی، اقتصادی، موانع اجتماعی- فرهنگی و سیاسی مشخص شدند. پس از آن، با استفاده از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و با مشارکت چهار متخصص موضوعی از ادارات جهاد کشاورزی، شرکت مخابرات استان و متصدیان دفاتر منتخب خدمات ارتباطی، موانع مشخص شده اولویت بندی شدند. نتایج و اولویتبندی معیارهای موانع اجتماعی- فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و زیرساختی نشان داد که به ترتیب معیارهای جا نیفتادن فرهنگروستای الکترونیک، تعرفه نا مناسب در خدمات مخابراتی در مناطق روستایی، بی توجهی و کم توجهی به گسترش فاوا در بین متولیان و عدم وجود زیرساخت نرم افزاری در روستا رتبه های اول را به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.