مقاله بررسی مقدماتی صفات مرفولوژیکی و زراعی ژنوتیپ های بومی کدوآجیلی در آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقدماتی صفات مرفولوژیکی و زراعی ژنوتیپ های بومی کدوآجیلی در آذربایجان غربی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقدماتی صفات مرفولوژیکی و زراعی ژنوتیپ های بومی کدوآجیلی در آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقدماتی صفات مرفولوژیکی و زراعی ژنوتیپ های بومی کدوآجیلی در آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقدماتی صفات مرفولوژیکی و زراعی ژنوتیپ های بومی کدوآجیلی در آذربایجان غربی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

جهت انتخاب توده های برتر استان، صفات مورفولوژیکی و زراعی توده های بومی بررسی شد تا در برنامه های آتی مطالعاتی با انجام عمل حذف صفات نامطلوب از این توده ها و یا انتقال صفات مطلوب از توده های دیگر به آن در اصلاح توده های برتر استان اقدام گردد. در سال زراعی ۱۳۸۹، بذر ۴۶ تده کدو آجیلی نقاط مختلف مناطق کدو کاری استان که قبلاً شناسایی شده بودند جمع آوری و در بهار در یک طرح آگمنتد همراه با سه شاهد عمده استان، توده همدانی، توده قلمی و توده ی مشهدی، درایستگاه تحقیقات کشاورزی خوی کشت و بررسی گردید. تعداد تکرار شاهد ها در آزمایش شش بار بود. هر توده در ۲ ردیف بطول ۳ متر با فاصله ردیف ۱۵۰ سانتیمتر و فاطله بوته ۷۵ سانتیمتر کشت گردید. در طی فصل رشد صفات مختلف زراعی، مورفولوژیکی گیاه و بذر یادداشت شد. در خاتمه آزمایش داده ها مورد تجزیه واریانس ساده قرار گرفت و میانگین صفات باروشدانکن مقایسه گردید. با تجزیه کلاستر توده ها بر حسب خصوصیات زراعی و مورفولوژیکی بذر و گیاه دسته بندی گردید. با توجه به ارزیابی انجام شده ملاحظه شد که تنوع ژنتیکی زیادی بین کدوهای آجیلی بومی زراعی استان از لحاظ شکل و رنگ، اندازه، وزن میوه، وزن هزار دانه و اندازه و شکل بذر و ; وجود دارد و می توان بسته به اهداف اصلاحی از این تنوع در جهت اصلاح صفات استفاده نمود. براساس نتایج بدست آمده توده های کدو آجیلی شماره ۲۲ و ۱۲ با بیش از ۱۴۰۰ و ۱۲۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد دانه بیشتری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.