مقاله بررسی تأثیر شکل کاربرد عناصر غذایی آهن، روی و منگنز بر ترکیب معدنی کاهو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر شکل کاربرد عناصر غذایی آهن، روی و منگنز بر ترکیب معدنی کاهو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر شکل کاربرد عناصر غذایی آهن، روی و منگنز بر ترکیب معدنی کاهو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر شکل کاربرد عناصر غذایی آهن، روی و منگنز بر ترکیب معدنی کاهو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر شکل کاربرد عناصر غذایی آهن، روی و منگنز بر ترکیب معدنی کاهو :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به آهکی بودن خاکهای زراعی کشور و ب یکربناته بودن آبها ی آبیاری که عمدتا موجب کاهش قابلیت استفاده اکثر عناصر کم مصرف می شون د، مصرف بهینه کودهای حاوی عناصر کم مصرف و تغییر نگرش در تغذیه گیاهیضروری به نظر می رسد. بنابراین به منظور بررسی اثرات روش مصرف منابع مختلف عناصر روی، آهن و منگنز برغلظت این عناصر و عملکرد کاهو پژوهشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۱ تیمار و ۳ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که استفاده از کلاتها و همچنین آمینو کلات های آهن به ویژه به شکل مصرف خاکی باعث ایجاد غلظت های بالاتری از عناصر کممصرف مورد استفاده در کاهو و افزایش قطر و تولید بالاترین وزن تر و خشک اندام هوایی و ریشه گیاه، به عنوان شاخص عملکرد شد. این در حالی بود که کمترین عملکرد در تیمارهایی مشاهده شد که عناصر غذایی به فرم سولفات و به صورت محلول پاشی مورد استفاده قرار گرفته بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.