مقاله بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه و بهاره در شرایط دیم خرم آباد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه و بهاره در شرایط دیم خرم آباد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه و بهاره در شرایط دیم خرم آباد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه و بهاره در شرایط دیم خرم آباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه و بهاره در شرایط دیم خرم آباد :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک و فصلهای کاشت پاییزه و بهاره بر روی خصوصیات کیفی عدس رقم کیمیا در شرایط دیم آزمایشی در سال ۹۱-۱۳۹۰ در شهرستان خرم آباد به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۴ تکرار اجرا شد. تیمار کودی در ۴ سطح شامل شاهد (عدم مصرف کود) ، کودشیمیایی فسفات آمونیوم( ۲۴ کیلوگرم در هکتار) ، کودبیولوژیک ورمی کمپوست ( ۳۶۳۶ کیلوگرم درهکتار ) ، تلفیق کودشیمیایی و بیولوژیک ( ۳۶۳۶ کیلوگرمدرهکتار ورمی کمپوست + ۲۴ کیلوگرم در هکتار فسفات آمونیوم ) بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر فصل کاشت برعملکرددانه ، عملکردپروتئین دانه،عملکردپروتئین کاه،عملکردکاه،عملکردبیولوژیک اثرمعنی داری را نشان داد.و اثر کوددهی بر عملکرد کاه و عملکرد بیولوژیک اثر معنی داری را نشان داد و اثر متقابل فصل کاشت و کوددهی بر هیچ یک از صفات فوق معنی دار نبود . و مطالعات همبستگی نشان داد که عملکرد دانه با عملکرد پروتئین دانهr=0/77وعملکرد کاه r=0/90 و عملکرد بیولوژیک r=0/97 رابطه مثبت و معنی داری را نشان داد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.